Ispis

Telemedicina

 

mobile-telemedicine-station

 

Moderna medicinska praksa danas je nezamisliva bez komunikacija. Je li vaša klinika, laboratorij, dvorana za operaciju već opremljena tim naprednim sustavima koji vam mogu olakšati zahvate, preglede ili konzultacije? Prema vašim potrebama „skrojeno“ rješnje ponudit će vam Supra Net Projekt, koji je već uspješno implementirao brojne telemedicinske projekte u Hrvatskoj, Sloveniji, na Kosovu i Zelenortskim Otocima. Rješenja su to koja jamče vrhunsku sigurnost, preciznost i stabilnost. Povezuju se videokonferencijski sustavi i razna medicinska oprema, na primjer EKG uređaji, kamere za pregled kože i očiju, stetoskopi, monitori, analizatori, i drugo.

 

Telemedinska rješenja uključuju i specijalizirane prijenose operacija i pregleda za brojnu publiku, pa je tako Supra Net Projekt obavio nekoliko desetaka takvih prijenosa za medicinske kongrese iz područja ginekologije, kardiolologije, oftalmologije, gastroskopije, i drugih.

 

Slike s instalacije - Cape Verde projekt - 2013. godina (pod pokroviteljstvom IVEH-a)
Cilj projekta bio je povezivanje 10 otoka (bolnica) u telemedicinsku videokonferencijsku mrežu (uključujući videokonferencijsku infrastrukturu (MCU, snimač,...)).

PICT3336

 PICT3345

IMG 0435

PICT3390

IMG 2185

IMG 2187

Cape Verde